Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Θετικά δείγματα και από τις δύο ομάδες

Πολύ δυνατό τεστ αποδείχτηκε το σημερινό και για τα δυο τμήματα του Σεριφάτου στο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη ανάμεσα στις γυναίκες και τους παίδες-εφήβους.
Οι γυναίκες παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών έδειξαν ότι έχουν ένα ισχυρό σύνολο και με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Γιώργο Τούρκια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά. Επίσης, το τμήμα των παίδων-εφήβων που από πέρυσι προπονείται από τον ίδιο προπονητή, παρουσιάστηκε πολύ καλά δουλεμένο και έδειξε πως διαθέτει μια ομάδα με πολλά ταλέντα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Ήδη κάποια παιδιά δοκιμάζονται με επιτυχία στις ηλικιακές Εθνικές ομάδες και αποτελούν το μέλλον του Σωματείου.

Το σκορ του αγώνα δεν έχει σημασία καθώς έγιναν πολλές δοκιμές και πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος του φιλικού, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α'2 Εθνικής γυναικών και η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα την Κυριακή στο Αίγιο με τον Αθηναικό Βύρωνα.

1 σχόλιο:

  1. Πολλα συγχαρητηρια στους προπονητες
    αλλα και στους αθλητες/τριες για τη δουλεια που γινεται φετος σε ολα τα τμηματα του Σωματειου και κυριως στον επικεφαλη του τεχνικου επιτελειου κ. Γιωργο Τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή