Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Χέρια ψηλά και όλα θα τα φτάσουμε!..Ξεκίνησαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΙΓΙΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ – ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

  Ο Αθλητικός Σύλλογος Χάντμπολ ''ΣΕΡΙΦΑΤΟ'' ΑΙΓΙΟΥ εύχεται σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, με πρόοδο και υγεία. Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται σε όλους καλή, δημιουργική και επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Στους νέους αθλητές ιδιαιτέρως, ο σύλλογος εύχεται να υλοποιήσουν τους στόχους τους, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τόσο στις σχολικές όσο και στις αθλητικές τους υποχρεώσεις, κάνοντας υπερήφανους γονείς, προπονητές, διοικήσεις και φιλάθλους.
Η προετοιμασία για τη νέα αθλητική σεζόν ξεκίνησε με απογευματινές και εντατικές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Όλα τα τμήματα του συλλόγου, μίνι – παίδων, παμπαίδων και κορασίδων, αθλούνται στο ταρτάν του γηπέδου υπό τις οδηγίες έμπειρων προπονητών χάντμπολ και φυσικής αγωγής καθώς και την επίβλεψη του προέδρου και των μελών της διοίκησης.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, τα μαθήματα χάντμπολ και γενικότερα η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα αγόρια και κορίτσια που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και να κατακτήσουν την κορυφή στο σπορ του μέλλοντος.
Το προπονητικό τιμ δίνει μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση των αθλητών και γι’ αυτόν τον λόγο οι προπονήσεις άρχισαν από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Από τον επόμενο μήνα οι αθλητές θα πατήσουν το τερέν του κλειστού γυμναστηρίου ώστε να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και όλοι μαζί, με τα χέρια ψηλά , να φτάσουμε στην κορυφή!
Η Διοίκηση του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ προσκαλεί όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 25 ετών να εγγραφούν στα τμήματα του συλλόγου και να ζήσουν μια ξεχωριστή περιπέτεια αθλητισμού και ζωής που θα μείνει αξέχαστη για όλη τους τη ζωή.
Πληροφορίες για εγγραφές στα Τηλέφωνα 6944 941068 - 6986 401775.


Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου