Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ξανά στα γήπεδα η Ανδρική ομάδα...!

  Η Α.Λ.Κ. ''ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ'' βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας νέας αποχής για την Ανδρική ομάδα , η οποία έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από τα γήπεδα , θα πραγματοποιήσει επανεκκίνηση από την Β' Εθνική. 



  Η ομάδα θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα απαρτιζόμενη από νεαρούς παίκτες του εφηβικού τμήματος, παλιούς Αιγιώτες παίκτες της ομάδος και με κάποιες προσθήκες από τις ''Ελπίδες'' Πατρών. Καθήκοντα προπονητή θα διατελέσει ο κ. Μπουρδόπουλος Στάθης.



Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κ. Παπασταύρου δήλωσε Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να ενεργοποιηθεί και πάλι το αντρικό τμήμα. Ίσως πιο γρήγορα από ότι είχαμε σχεδιάσει, αλλά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την πορεία μας για τα ψηλά και πάλι. Με δικά μας παιδιά ως επί το πλείστον που έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες. Αυτή η πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει κατά κάποιον τρόπο πιλοτικά χωρίς να είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Η ομάδα θα πραγματοποιεί αργά αλλά σταθερά βήματα και τα καλύτερα έρχονται”. Επιπλέον ο κ. Παπασταύρου ερωτώμενος για το υπάρχον μπάτζετ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης του προπονητικού τιμ της ομάδος , κρατώντας ωστόσο κλειστά τα χαρτιά του. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου