Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Με το αριστερό στο πρωτάθλημα της Α'2 το Σεριφάτο

  Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α'2 Γυναικών , το Σεριφάτο Αιγίου, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από το Καματερό. 

   Αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα για το Γυναικείο τμήμα , το οποίο ωστόσο έχει να κρατήσει αρκετά θετικά στοιχεία από την αποψινή αναμέτρηση , όπως είναι τα εκρηκτικά 5λεπτα που σημείωσαν οι παίκτριες του και το πείσμα για την ολική ανατροπή , η οποία ωστόσο δεν ήρθε. 

  Αγωνιστικά το Καματερό πήρε από νωρίς βραχεία κεφαλή ενός τέρματος στο σκορ και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίωρο του ημιχρόνου με 4-3 υπέρ του. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο μία δίλεπτη αποβολή , καθώς και δύο μικροτραυματισμοί αθλητριών του Αιγίου στάθηκαν ικανοί παράγοντες για να κλείσει η Αθηναϊκή ομάδα το ημίχρονο με σκορ 13-7.  

  Στην επανάληψη οι παίκτριες του Καματερού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο τέλειωσαν το πρώτο μισάωρο και κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα στα 9 τέρματα. Το Σεριφάτο δεν τα παράτησε και με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ''ψαλιδίσει'' την διαφορά στα 3 τέρματα , χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα (24-19) διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου