Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Έφτασε στην πηγή αλλά...δεν ήπιε νερό

  Την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πήγε να κάνει το Σεριφάτο απέναντι στον Π.Ο. Έσπερο , φτάνοντας λίγα δευτερόλεπτα μακριά από τον βαθμό της ισοπαλίας ή και τους βαθμούς της νίκης.


  Οι παίκτες του Στάθη Μπουρδόπουλου έδειξαν ότι θα αποτελέσουν έναν αξιόμαχο αντίπαλο για κάθε ομάδα, στην παρθενική τους πρεμιέρα στην Β'Εθνική , καθώς το τελικό 19-20 μπορεί να άφησε μια μικρή πικρία , ωστόσο απέδειξε οι Αιγιώτες διαθέτουν το ταλέντο και το πάθος που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουν και τα επόμενα παιχνίδια.

  Αγωνιστικά το Σεριφάτο προηγούνταν σχεδόν  καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου , με την ομάδα της Καλλιθέας όμως να καταφέρνει να κλείνει το ημίχρονο με το ισόπαλο 9-9. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αιγιώτες άργησαν να βρουν τα πατήματα τους , με αποτέλεσμα ο Έσπερος να καταφέρει να πάρει διαφορά 3 τερμάτων. Οι ''Σερίφηδες'' είχαν εκ νέου απάντηση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59' σε 19-19. Το τελικό 19-20 διαμορφώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα με πέναλτι. 

  ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Μπουρδόπουλος): Αλεξόπουλος Θεοφ., Σταυρίδης, Γιούπης 2, Λιοκαύτος 7, Θερμος, Αλεξόπουλος Ανδρ. 1, Σταυρόπουλος 4, Μάρκουλας, Χατζηγιάννης 2, Χριστοδουλόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουντζουρούλιας, Γιαννακόπουλος 3, Γιαννόπουλος.

*Η φωτογραφία του άρθρου αποτελεί αναδημοσίευση από την protionline.gr , την οποία και ευχαριστούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου