Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Λύγισε από τις πολλές απουσίες το Σεριφάτο

  Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ από τους ανεπάλληλους τραυματισμούς το γυναικείο τμήμα του Σεριφάτο και γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 18-28 από τον Αθηναϊκό. 

  Οι τρεις τραυματισμοί που αντιμετωπίζει το Σεριφάτο το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι αφήνουν ανοιχτές πληγές στην θέση του τερματοφύλακα(όπου δεν υπάρχει τρίτη αλλαγή) , καθώς και των δύο βασικών παικτριών Χρυσούλας Χάλας (τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Καματερό) και Άννας-Μαρίας Παπανικολάου(τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και ενδέχεται να χάσει όλη την χρονιά) στάθηκαν ικανοί παράγοντες για να μην μπορέσει το Αίγιο να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Αθηναϊκό.

  Στην αρχή του παιχνιδιού οι δύο ομάδες πήγαιναν ''χέρι-χέρι'' στο σκοράρισμα και το Σεριφάτο έδειχνε να καλύπτει τα κενά που άφηναν οι απουσίες εξαιρετικά καταφέρνοντας να ισορροπήσει το παιχνίδι σε 6-6 στο 15'. Ωστόσο , η γκίνια για το Αίγιο συνεχίστηκε καθώς στο 16' το παζλ των ατυχιών ήρθε να συμπληρώσει ο τραυματισμός της εξτρέμ της ομάδος Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου , η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομειακό ίδρυμα και το Σεριφάτο να συνεχίσει το παιχνίδι χωρίς αλλαγές. Από εκεί και πέρα ο Αθηναϊκός έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές του. 

  Επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος , η 3η , όπου το Σεριφάτο θα ταξιδέψει στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου